Prvo mjesto za učenike 3.A razreda Srednje škole Ludbreg!

Srednja škola Ludbreg sudjelovala je u međunarodnom projektu AR EDU – Augmented Reality Education . Projekt se temelji na razvoju i primjeni inovativnog obrazovnog alata temeljenog na ICT-u u školskim predmetima orijentiranim na STEM područje. Projekt je financiran iz programa Erasmus +.

Projekt ja završio natjecanjem iz Matematike, Fizike, Kemije i Biologije i Geografije. U natjecanju su sudjelovali učenici od 1. do 3. razreda iz tri srednje škole iz Kočana (Makedonija), Ludbrega i Pazardžika (Bugarska). Iz Srednje škole Ludbreg sudjelovalo je 6 ekipa: Loomens, Pythons, Unlimited, Pretty Boys, SkyWalkers i Transformers.

Natjecanje se održavalo kroz 4 vikenda. Učeničke ekipe morale su pronaći 5 lokacija na području grada Ludbrega i pokušati točno odgovoriti na 5 pitanja pomoću mobilnih telefona s instaliranim Augmented Reality Edukacijskim Modulom.

Čestitamo svim učenicima na uloženom trudu i postignutim rezultatima, a posebno pobjedničkoj ekipi Loomens. To je pobjednička ekipa naše škole, ali i najbolja ekipa cjelokupnog natjecanja. Loomensi su učenici 3. A razreda: Borna Čukolin, Josip Kokolek i Josip Sušec. Čestitamo! Pobjednička ekipa u listopadu na 6 dana putuje u Makedoniju. Nadamo se da će se zasluženo putovanje i realizirati.

Mentori: Dino Buhanec, Renata Flajšman, Mateja Murat Šamarija, Marijan Skvaža.

Predstavljanje svih ekipa možete pogledati na njihovim prezentacijama. Prezentacija tima Pythons osvojila je najviše bodova. Svakako prelistajte story jumper.

Tim Loomens

Tim Pythons

Tim Unlimited

Tim Pretty Boys

Tim SkyWalkers

Tim Transformers